top of page

Додељене су награде петој генерацији Најбољих едукатора Србије


У чертвртак, 27.12.2018. године у просторијама хотела Москва, додељене су награде Најбољим едукаторима Србије 2018. године!

Ова година била је велики јубилеј како Удружења тако и овог пројекта. Ово је пета година од оснивања Удружења за подстицање предузетништва Живојин Мишић и пета генерација Најбољих едукатора Србије коју смо наградили!

На свечаности поводом додељивања награда најбољим учитељима и наставницима које наша земља има, окупиле су се бројне званице из сфере образовања, најбољи наставници Србије и бројни сарадници и пријатељи Удружења Живојин Мишић.

Програм су отвориле Мила Ђачић и Тара Ђачић, композицијом “Хоровод”, након чега су нам се представили ученици Данијеле Ракић, Јован Томић и Лука Симовић, композицијама “Каћуша” и “Тарантела”.

Приликом отварања церемоније добродошлицу свим гостима је пожелела координаторка Удружења, Ивона Јовановић истакавши понос Удружења што славе овај дан и што су у друштву најбољих у земљи.

Присутнима се обратила и Лела Ђокић, која је у првим годинама била координатор Удружења, и водила пројекат Најбољих едукатора Србије.

Владимир Преловац, оснивач и председник Удружења није био у могућности да присуствује овој свечаности, али је написао говор који је у његово име прочитала Ивона Јовановић, координатор Удружења. Владимир Преловац изразио је велику захваност члановима жирија, награђеним едукаторима и свим сарадницима на несебичној помоћи овом пројекту од његовог почетка.

Присутнима су се обратили и неки од чланова комисије за доделу награде: Срђан Вербић некадашњи министар просвете и Драгица Павловић Бабић, координатор ПИСА истраживања у Србији.

На крају свечаности 10 најбољих едукатора Србије за 2018. годину примили су награде.

Након свечане доделе, пет генерација Најбољих едукатора Србије учествовало је у радионицама које су едукатори организовали за своје колеге.

Част ми је што сам један од добитника награде, у оквиру пројекта који удружење Живојин Мишић успешно реализује већ пет година. Захвалан сам што сте препознали значај наставничког позива за друштво у целини и континуирано радите на његовом промовисању. Чињеница да су признати стручњаци из области образовања, као чланови жирија за доделу награде, проценили да је мој досадашњи рад квалитетан, велики је подстицај за даљи рад.

Хвала Удружењу Живојин Мишић на додељеном признању и одлично организованој свечаној додели награда. Алекса Попадић


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page