top of page

Награда за ОШ "Светозар Марковић" из Краљева на конкурсу поводом обележавања Светске неде


Министарство просвете, науке и технолошког развоја позвало је у априлу наставнике и ученике првог и другог циклуса основног образовања да учествују у обележавању Светске недеље новца, од 27. марта до 2. априла 2017. године. Циљ ове манифестације био је унапређивање финансијске културе младих. Мото овогодишње Светске недеље новца био је – НАУЧИТИ, УШТЕДЕТИ, ЗАРАДИТИ, а манифестација се одржала у сарадњи са Народном банком Србије.

ОШ „Светозар Марковић“ се овом позиву одазвала и освојила награду! Пример добре праксе учитеља и наставника нашe школe награђен је на конкурсу Министарства просвете, науке и технолошког развоја поводом обележавања Светске недеље новца!

Током Светске недеље новца од 27. марта до 2. априла осмишљено је и реализовано 13 активности. Учитељице: Гордана Ђајић, Јована Миловановић, Катарина Симовић, Марија Недељковић, Мирјана Милашиновић, Драгина Матовић и Марија Симић, као и наставници Ана Милуновић и Алекса Попадић осмислили су и реализовали радионице у више одељења, поставили изложбе и организовали гостовање професионалца из области банкарства и родитеља који су подржали ову идеју.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја оценило је да пријављени рад заслужује награду. Наш пример добре праксе налази се у електронској бази на сајту Пројекта еПросвета.

Поносни смо на ову награду која је резултат тимског рада запослених у нашој школи!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page